Informace k maturitním projektům

Home / Uncategorized / Informace k maturitním projektům

V souvislostí s mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví ČR, kterým se až do odvolání ruší výuka ve školních zařízeních a v návaznosti na metodické pokyny z Ministerstva školství ČR, Střední škola uměleckomanažerská upozorňuje studenty čtvrtých ročníků na úpravu podmínek a způsobu odevzdání maturitních projektů a související dokumentace.

Pro obor Ekonomika a podnikání:
Studenti odevzdají projektovou dokumentaci ve formátu pdf přes e-mail vedoucí práce nejpozději v pátek 24. dubna 2020. Tištěná verze se momentálně nebude odevzdávat. O způsobu hodnocení se rozhodne, když bude jasné, v jakém termínu a jakým způsobem proběhne maturitní zkouška.

Pro obor Multimediální tvorba:
Podmínky, způsob a termín odevzdání maturitního projektu škola oznámí když bude jasné, jakým způsobem a v jakém termínu proběhne maturitní zkouška. Do té doby prosíme studenty, aby v práci na maturitních projektech pokračovali tak, jak jim to současné podmínky dovolují. V původním termínu 24. dubna 2020 studenti odevzdají pouze textovou část projektu, která popíše reálný průběh práce na projektu k danému termínu. Textová dokumentace se odevzdá ve formátu pdf na e-mail porubcan@ssum.cz. Pokud současná opatření brání v realizaci projektu, studenti tuhle skutečnost v projektové dokumentaci popíší. V případě dotazů kontaktujte Mgr. Mateje Porubčana na porubcan@ssum.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *