Zahájení školního roku 2021/2022 – 1. září 2021, kino SCALA od 10.00

Home / Uncategorized / Zahájení školního roku 2021/2022 – 1. září 2021, kino SCALA od 10.00

Nový školní rok 2021/2022 zahájíme již tradičně v Univerzitním kině SCALA na Moravském náměstí v Brně. Těšíme se na Vás již 1. září 2021 v 10 hodin. Čeká nás bohatý program – uvidíte, co jsme se studenty dělali během léta, připomeneme si maturity a také se podíváme na premiéru snímku, který vznikl u příležitosti 30. výroční založení naší školy.

Slavnostní program začíná v 10.00, je ale nutné, aby se všichni studenti školy ještě před začátkem programu otestovali AG testem na COVID-19. Testování studentů proběhne od 8.00 v budově školy na Táborské. Studenti se pak pod vedením třídních učitelů přesunou do kina SCALA.

12 Comments

  • Rád bych zeptal, zda bude nutný AG test i pro ty, co již mají platné očkování po druhé dávce. Taky bych se rád zeptal, jak se do programu “Studenti se pod vedením třídních učitelů” zasadí nové ročníky prváku.
    Děkuji 🙂

    • porubcan

      Dobrý den,
      momentálně platí, že se musí testovat i studenti, kteří absolvovali očkování – čekáme ale na další informace z Ministerstva školství.
      Co se týče třídních učitelů, všechny informace dostanete 1. září ráno ve škole.

      Přeji hezký den.

    • porubcan

      Dobrý den,

      testovat se bude od 8.00, v návaznosti na testování se pak všichni studenti přesunou do kina SCALA podle pokynů třídních učitelů.

      Přeji hezký den.
      Porubčan

  • Bočková

    Dobrý den,
    může dcera první den přijít sama do školy (je v prváku) nebo s rodiči? Budou se ještě předávat nějaké informace rodičům?
    Děkuji

    • porubcan

      Dobrý den,

      přítomnost rodičů není nevyhnutná, pokud se chcete ale podívat na slavnostní zahájení školního roku, budeme jenom rádi.

      Přeji hezký den.

  • Stanislav Slovák

    Dobrý den, možná se pletu, ale mám za to, že proběhla médii zpráva, že očkovaní studenti nemusí na testy. Ale třeba se opravdu pletu. Děkuji za odpověď. S. Slovák

  • Martin

    Dobrý den.

    Není pravda co tu píšete. Viz MZČR.

    Testování se nebude týkat žáků, kteří prodělali onemocnění, jsou očkovaní nebo mají výjimku danou mimořádným opatřením (např. porucha autistického spektra, aj.).

    Pěkný den.

    • porubcan

      Dobrý den,

      máte pravdu, v době, když jsme psali příspěvek nám to ještě nebylo jasné. Výjimky z testování platí, jak píšete ve svém příspěvku.

      Hezký den.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *