Přípravný kurz Filmová tvorba – změna organizace

Home / Uncategorized / Přípravný kurz Filmová tvorba – změna organizace

Vzhledem k přetrvávajícím vládním opatřením ohledně šíření nemoci COVID-19, není možné, aby SŠUM organizovala přípravný kurz Filmová tvorba v předem avizovaném termínu a podobě. Abychom zachovali v maximální možné míře možnost přípravy zájemců o studium k talentové zkoušce, přistoupili jsme k následujícím krokům:

  1. Kurz proběhne prostřednictvím distanční výuky jako skupinový videohovor v aplikaci Google Classroom. Všem účastníkům budou rozeslány přihlašovací údaje do systému a stručný postup přihlášení. Informace budou odesílané na e-mailové schránky, které účastníci kurzu vyplnili v přihlášce ke kurzu.
  2. Rozsah a termíny kurzu budou upravené. Přípravný kurz Filmová tvorba proběhne v termínech 14. a 21. listopadu 2020 vždy od 9.00 do 12.00. Celkový rozsah výuky se tedy zmenší z původních 15 na 6 hodin.
  3. V souvislosti s bodem 2 bude všem účastníkům kurzu vrácená částka 600 Kč, tedy 50% původní ceny za kurz.

Pokud o kurz za změněných podmínek nebudete mít zájem, odhlaste se prosím prostřednictvím e-mailové zprávy na e-mail porubcan@ssum.cz

V případě dalších dotazů mě prosím kontaktujte také na výše uvedené e-mailové adrese anebo na telefonním čísle 727 974 322.

Děkujeme za pochopení.

Mgr. Matej Porubčan
Zástupce ředitele pro odborné předměty
Střední škola uměleckomanažerská, s.r.o.

Image: Ribbon photo created by freepik – www.freepik.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *